Olemme liiketilarakentamisen, asuntotuotannon ja teollisuuden sähköurakoinnin ammattilainen. Työskentelemme kaiken tyyppisissä ja kokoisissa uudisrakennus- ja saneeraushankkeissa Varsinais-Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat mm. rakennusliikkeet, yritykset ja julkinen sektori. Palvelemme myös yksityisasiakkaita yksilöllisissä omakotitaloprojekteissa sekä erilaisissa saneerauksissa.

Olipa kyseessä sitten uuden rivi- tai kerrostaloyhtiön urakointi, linjasaneeraus, liiketilan tai yksilöllisen omakotitalon rakentaminen – vaativatkin projektit hoituvat kanssamme sujuvasti, sovitussa aikataulussa.

Työt toteutamme sopimuksen mukaan joko kiinteällä urakkahinnalla tai tuntiveloitusperusteisesti.

Palvelu­tarjontamme kattaa:

Suunnittelu

Teemme sähkösuunnitelmat kaiken tyyppisiin asuin- ja liiketiloihin tilaajan toiveita kuunnellen. Suunnittelemme tarvittaessa myös kohteen KNX-taloautomaatiojärjestelmän ja valaistuksen.

Toteutus

Toteutamme sähköasennukset laadukkaasti ja määräysten mukaisesti. Toimintamme vankkoja kulmakiviä ovat ensiluokkainen työnjälki, joustava ja asiantunteva palvelu sekä sitoutuneet työntekijät.

Projektin­johto

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, jossa kaikki sähköistysprojektiin liittyvät palvelut on mahdollista hankkia vaivattomasti kauttamme.

Tyypillisiä sähkö­urakointi­kohteitamme 

Myymälät, liiketilat ja toimistot
Teollisuushallit ja tuotantotilat

Omakotitalot
Vapaa-ajan asunnot
Rivitaloyhtiöt ja kerrostalot

Vanhainkodit, hoitolaitokset ja päiväkodit
Ravintolat ja elintarviketilat