Johtotehtävissä jo vuodesta 2010

Sähköasentaja.net on turkulainen vuonna 2010 toimintansa aloittanut täyden palvelun sähköurakointiliike.

Palvelutarjontamme kattaa laaja-alaisesti kaikki sähköalan työt aina sähkösuunnittelusta sähköurakointiin. Yrityksemme liiketoiminta on tasaisessa kasvussa ja olemmekin yhä enenevissä määrin keskittyneet työskentelemään yritysasiakkaiden ja rakennusliikkeiden tilaamien sähköistysprojektien, kuten liiketilarakentamisen ja asuntotuotannon parissa, niin uudis- kuin saneerauskohteissa.

Suunnittelemme ja toteutamme myös yksilöllisiä KNX-taloautomaatiolla varustettuja omakotitaloja sekä saneeraamme olemassa olevia kiinteistöjä avaimet-käteen periaatteella myös kuluttaja-asiakkaille.

Toimintamme vankkoja kulmakiviä ovat ensiluokkainen työnjälki, joustava ja asiantunteva palvelu sekä sitoutuneet työntekijät.

Yrityksemme henkilökunta koostuu kokeneista suomalaisista sähköalan ammattilaisista ja jokainen yrityksemme nimissä työskentelevä henkilö on vakituisessa työsuhteessa yritykseemme. Erityisosaamista tai -kalustoa vaativissa töissä, kuten valokuitujen hitsaustyöt, antennimittaukset, kaivuutyöt tms. käytämme vakiintuneita luotettavia yhteistyöyrityksiä aliurakoitsijoinamme.

Henkilökuntamme säännöllisellä koulutuksella takaamme sen, että olemme jatkuvasti ajan tasalla sähköasennusmääräyksistä ja tunnemme alan trendit sekä markkinoilla olevat sähköasennustarvikkeet. Kaikilla työntekijöillämme ovat voimassa olevat lakisääteiset koulutukset ja kurssit sekä elektroniset Valttikortit.

Olemme osa valtakunnallista Elfin-sähköasennusliikeketjua. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä viisi sähköalan ammattilaista.
Liikevaihtomme vuonna 2016 oli n. 475 000 euroa. Luottoluokituksemme on ollut korkein "AAA" jo useita vuosia peräkkäin.

Kun tarvitset luotettavaa tekijää sähköurakkaasi, ota yhteyttä!

Tavoitteenamme on olla hyvämaineinen ja haluttu yhteistyökumppani, joka tunnetaan korkeasta laatutasosta.

Sähkö­urakointi­liike

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (TUKES) valtuuttama sähköasennusliike. S2-luokan urakointioikeudet (kaikki sähkötyöt alle 1000 voltin järjestelmissä). TUKES-nro: 207170-001.